Дожить до среды

16.03.2000, 18:30

После ничьей с "Реалом" "Динамо" сохраняет неплохие шансы на выход в четвертьфинал Лиги чемпионов (укр.).

Щоб остаточно з'ясувати долю другої перепустки в євролiговий чвертьфiнал. Такої згоди дiйшли на славнозвiсному мадридському стадiонi "Сантьяго Бернабеу" iспанський "Реал" i українське "Динамо", що завершили безкомпромiсне й вельми видовищне суперництво нiчийним рахунком 2:2. На голи Рауля (з пенальтi) й Роберто Карлоса влучними "пострiлами" вiдповiли Хацкевич i... мадридець Йєрро, який "зрiзав" м'яча в свої ворота.

Остання помилка єдиною не була. Рауль i Ребров не зумiли реалiзувати пенальтi. Шовковський знову пропустив необов'язковий гол. А всi тактичнi й позицiйнi помилки в оборонi й перерахувати важко. Команди порадували неабиякими колективними швидкостями й завзяттям, однак ансамблевої цiлiсностi досягти їм не вдалося. Втiм, я не наважився б, як це зробив Валерiй Лобановський, усю вину перекласти на захисникiв. Полишенi напризволяще партнерами напiвоборонцi, тим паче -- форварди, не вельми охоче, а головне -- неефективно допомагали Головковi з колегами. Звiдси -- майже постiйна, надто -- в першому таймi, чисельна перевага "Реала" поблизу нашого штрафного майданчика, i, як наслiдок, тривожної довжини низка голевих моментiв поблизу ворiт Шовковського...

Тим часом "Байєрн", як i чекалося, виграв у "Русенборга" -- 2:1, i ситуацiя така: нiмцi з 13 очками -- недосяжнi; в iспанцiв i в "Динамо" -- по 7. А попереду матчi в Києвi ("Динамо" -- "Байєрн") i Тронхеймi ("Русенборг" -- "Реал"). Українцям необхiдно перемагати баварцiв i сподiватися на те, що норвежцi принаймнi не програють.

Група Д. "Фейєноорд" -- "Челсi" -- 1:3, "Лацiо" -- "Олiмпiк" -- 5:1. Инф. гаазеты "Київська правда".

Читайте також