Упал колосс на глиняных ногах

21.03.2000, 18:10

18 марта состоялся поединок за титул интерконтинентального чемпиона по боксу по версии WBC, в котором Владимир Кличко одержал убедительную победу над тонганийцем Пеа Волфграмом. Следующим соперником Владимира может стать абсолютный чемпион мира Леннокс Льюис. (укр.)

18 березня Володимир Кличко здобув перемогу у матчі за титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBC , нокаутувавши тонганійця Пеа Волфграма. Для цього йому знадобилося лише дев'яносто секунд. Кличко-молодший задоволений, що обіграв свого давнього суперника по олімпійській Атланті, який у професіональному боксі має прізвисько "Колос" і шкодує, що з цього бою не вийшло належної підготовки перед наступним поєдинком з чемпіоном світу.

Здобувши у суботу свою 32 перемогу на професіональному рингу, Володимир Кличко тим самим відкрив собі шлях до поєдинку за титул чемпіона світу. Адже тепер він посідає перший рядок рейтингу Всесвітньої боксерської ради, і нинішній володар цього титулу Леннокс Льюїс, хоче чи не хоче, змушений буде зустрітися з ним.

Для промоутера братів Кличків Клауса-Пітера Коля перемога Володимира - чудова нагода вийти на американський ринок. Сьогодні у руках німця козирна карта перед підписанням контракту на телетрансляцію поєдинків за участю Віталія і Володимира на Америку з USA-PAY-TV-SENDER НВО.

Тим більш, що співпраця з цим комерційним телеканалом може реально посприяти проведенню поєдинку між Віталієм Кличком і Майком Тайсоном.

У своїх інтерв'ю засобам масової інформації Коль натякає, що, можливо, скоро змінить місце проживання. Звичайно, це буде Америка. А поєдинки 18 березня і 1 квітня можуть стати одними з останніх для українських братів у Європі. Оксана ГОЛОВКО. Инф. газеты "Урядовий кур'єр".

Читайте також