Если в подворотне вас ждет маньяк...

18.05.2000, 11:19

Правоохранительные органы надеются на скорую поимку безработных граждан Молдовы Петра Касапа и Виталия Кирилова, подозреваемых в убийстве пятерых курсантов Одесской морской академии. (укр.)

Схоже, що розслідування справи резонансного вбивства п'ятьох курсантів Одеської морської академії таки добігає кінця. Правоохоронці підозрюють у скоєнні злочину безробітних громадян Молдови Петра Касапа та Віталія Кирилова. Обидва вони народилися в адміністративному центрі Гагаузької автономії - Комфорт. Разом із українськими правоохоронцями Касапа та Кирилова розшукують і молдавські колеги. І не тільки за підозру в "курсантській" справі. Поліція Молдови розшукує Віталія Кирилова за шахрайство, скоєне ще 1996 року.

Вже є надія, що Кирилова та Касапа буде затримано найближчим часом. "Їм нікуди подітися. Підключено всю систему СНД, Інтерполу, Європолу", - заявив нещодавно заступник міністра внутрішніх справ Володимир Мельников. До розшуку міліція вирішила підключити і громадськість. За достовірну інформацію обіцяно навіть "істотну винагороду". Також представники МВС попереджають, що обидва підозрюваних схильні до гомосексуальних і садистських дій. Важливо, що під час згаданого злочину, вчиненого в гуртожитку училища біля Дюковського парку Одеси, вони прихопили з собою документи курсантів Костянтина Богутенка, Дмитра Щербакова, Володимира Зейкана, Олександра Мельника, Олександра Плітіна, Євгена Клосевича, а отже, можуть використати їх у своїх цілях. Георгій Полупанов. Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також