"Челенджер" в третий раз приземлится в Киеве

13.07.2000, 14:19

12-20 августа на кортах теннисного клуба "Наука" состоится международный теннисный турнир серии "Челенджер" "Kyіv UMC Open". Турнир организован совместным предприятием "Украинская мобильная связь", Федерацией тенниса Украины и корпорацией "Инфаспорт" при поддержке Киевской горгосадминистрации. (укр.)

Турнір проводиться під патронатом міжнародної Асоціації тенісистів-професіоналів, основна мета якої - координація міжнародного чоловічого тенісного руху на найвищому рівні та просування і популяризація чоловічого тенісу на світовій арені.

Змагання, що проводяться втретє, зберуть учасників з-понад двадцяти п'яти країн. Україну, яка на правах організатора може заявити на ньому чотирьох спортсменів у основній сітці, представлятимуть молоді лідери вітчизняного тенісу Андрій Дерновський, Орест Терещук, Тарас Дем'яненко. Це важливо, оскільки результати "Челенджера" - зароблені на ньому очки - зараховуються тенісистові до професіонального рейтингу.

Істотно зріс і призовий фонд турніру. Він становить вже $125 тисяч, що дає змогу переможцеві змагань отримати не менше $10 тисяч, а також визначену кількість залікових очок.

Якісною відмінністю цьогорічного турніру від попередніх, за словами організаторів, буде створення максимуму зручностей для глядачів: від організації транспортного сполучення і харчування до проведення виставок і презентіцій. Разом з генеральним спонсором турніру "UMC" про все подбають головний спонсор - торговельна марка "Шустов" і технічний - "Самсунг". Оксана Головко. Инф. газеты "Урядовий кур'єр".

Читайте також