Динамовские планы всегда максимальные

31.01.2001, 11:17

К следующим зимним Олимпийским играм в американском Солт-Лейк-Сити под бело-голубым флагом общества "Динамо" будут готовиться 26 украинских спортсменов. (укр.)

Про це минулої п'ятниці повідомив на прес-конференції перший заступник голови центральної ради цього фізкультурно-спортивного товариства Віктор Корж.

У динамівському списку представники біатлону, лижного і санного спорту, шорт-треку, фігурного катання, ковзанярі, сноубордисти, гірськолижники. Особливі надії покладаються на біатлоністок, які показують стабільні результати протягом кількох останніх років. Нещодавно між ФСТ "Динамо" України і національною Федерацією біатлону підписано взаємовигідну угоду про співробітництво. На черзі - договори з іншими федераціями. Цього тижня також очікується підписання угоди про співпрацю між Держкоммолодьспорттуризму і ФСТ "Динамо".

Перший заступник голови ФСТ також повідомив, що в березні цього року в Сумах відкриється сучасна база підготовки біатлоністів і лижників (освоєно понад 1 мільйон гривень капіталовкладень). Лижна траса і тир відповідатимуть світовим вимогам. Динамівці також серйозно взялися за відродження втрачених традицій ковзанярського спорту. Почати вирішили з Києва, з відродження льодового стадіону. Незабаром відповідну угоду буде укладено зі столичною міськдержадміністрацією.

Минулий спортивний рік динамівці прожили краще, ніж попередній. Нині сподіваються ще поліпшити свої показники.

За словами Олександра Лучка - заступника голови центральної ради фізкультурно-спортивного товариства "Динамо", у 2001 році товариство збереже свої традиції. Всього планується провести 68 фізкультурно-масових заходів, серед яких на чільному місці Спартакіада та Динаміада. Один з таких заходів - відкритий чемпіонат Податкової адміністрації завершився минулої неділі.
Оксана Головко.
Инф. газеты "Урядовий кур'єр".

Читайте також