Один Стинг хорошо, а два - еще лучше

13.02.2001, 10:41

Вместо одного запланированного концерта во дворце "Украина" 28 мая легендарный рок-музыкант Стинг даст два - 31 мая и 1 июня. (укр.)

Як вимагає протокол, рекламні повідомлення у пресі про концерт такого рівня з'явилися за півроку до події, і як результат - на сьогоднішній день продано 70% квитків. Переговори фірми "Єврошоу", яка привозить зірку до Києва, із менеджером музиканта завершилися успішно, і Стінг "посунув" свій гастрольний графік таким чином, щоб виступити в столиці України на зламі весни і літа. Квитки, придбані на 28 травня, автоматично дійсні на 31. На цьому тижні у меломанів є чудова можливість вибрати собі ті місця і за ту ціну, яку вони вподобають - в каси надійдуть квитки на концерт, що відбудеться 1 червня. На цей концерт можна потрапити, замовивши квитки на офіційному сайті Стінга.

Райдер (список вимог) Стінга, за словами організаторів, не містить особливих претензій. Співак лише попросив, щоб квитки коштували не дорожче $400 (організатори порахували, що перші ряди "України" можна продати і по $1000 за місце) і щоб спонсорами або фінансовими партнерами були фірми, що пропонують екологічно чисті продукти, з незаплямованою репутацією.

Стінг категорично проти алкогольних і тютюнових магнатів, деяких газованих напоїв і продуктів. Музикант, який веде правильний спосіб життя і незаплямований скандалами, - легенда відповідного оточення.

Стінг пробуде у Києві чотири дні, зустрінеться з керівниками країни і міста, відвідає Лавру, Софію, Володимирський собор, представники рекордингової компанії "Universal" - офіційного лейбла співака - готують для нього власну програму.
Валентина Клименко.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також