Подписано партнерское соглашение

12.04.2001, 12:39

11 апреля состоялось подписание решения о продолжении на 2001 год действия Генерального соглашения между Кабинетом Министров Украины и Конфедерацией работодателей Украины, а также профсоюзным объединением Украины на 1999-2000 годы и внесение дополнений к ней на 2001 год. (укр.)

Від імені Уряду цей документ підписав Прем'єр-міністр Віктор Ющенко, який, зокрема, наголосив на тому, що для Кабінету Міністрів і надалі головним залишатиметься нарощування зусиль у розв'язанні проблем соціальної політики. Він нагадав, що у цьогорічному Державному бюджеті на ці цілі спрямовано більше половини усіх фінансових ресурсів. Однак, зазначив Прем'єр, успіхи у вирішенні соціальних проблем прямо залежатимуть від того, "як центральна і місцева влада в країні забезпечать стійку тенденцію економічного зростання".

Від імені Конфедерації роботодавців назване рішення підписав її голова Анатолій Кінах, а від імені профоб'єднань України - голова ФПУ Олександр Стоян.

Сторони, що підписали важливий документ соціального партнерства, висловили сподівання на поглиблення і розширення взаємодії заради зростання соціальної захищеності та піднесення добробуту громадян України.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також