В Брюсселе состоялось Пятое заседание Комитета по вопросам сотрудничества Украина-ЕС

05.12.2002, 11:13

Итоги визита украинской делегации в Брюссель на заседание Комитета Украина-ЕС подвел руководитель Департамента европейской интеграции Вячеслав Медведев. (укр.)

Він надав інформацію про проведення П'ятого засідання Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС 27 листопада у Брюсселі.

За словами В. Медведєва, учасники засідання обговорили широке коло питань, серед яких, зокрема, останній розвиток подій в Україні та ЄС, включаючи наступне розширення ЄС та ініціативу Євросоюзу щодо "нових сусідів".

Особливу увагу було приділено обговоренню поточного стану двостороннього співробітництва, що розвивається на основі Угоди про партнерство та співробітництво між Україною та ЄС, у тому числі напрямам, які визначені в якості пріоритетних - наближенню законодавства України до норм i стандартів ЄС, енергетиці, торгівлі та інвестиціям, юстиції i внутрішнім справам, охороні навколишнього середовища, співробітництву у транспортній сфері, сфері науки та технологій, а також регіональному та транскордонному співробітництву.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також