Украино-итальянские учения запланировали на июнь

20.04.2002, 12:24

В Николаеве прошла планирующая конференция по подготовке совместных украино-итальянских учений, которые запланировано провести во второй половине июня на полигоне "Широкий Лан". (укр.)

16 квітня в Миколаєві розпочала роботу головна плануюча конференція в рамках підготовки до двостороннього україно-італійського навчання підрозділів сухопутних військ у рамках програми "Партнерство заради миру". Навчання заплановано провести у другій половині червня в Україні на полігоні "Широкий Лан", що на Миколаївщині.

В ході конференції, яка тривала до 19 квітня, українські та італійські фахівці обговорили питання підготовки та проведення навчання, визначили район і склад сил, які будуть залучатися до них, а також сценарій та питання тилового забезпечення майбутніх маневрів.

Українську сторону на конференції представляли офіцери управління аеромобільних військ Головного командування Сухопутних військ Збройних Сил України на чолі з начальником аеромобільних військ полковником Іваном Якубцем. Італійська сторона була представлена офіцерами командування Сухопутних військ Збройних Сил Італії на чолі з підполковником Фантом Джузеппе.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також