Словацкая военная делегация посетила Национальную академию обороны Украины

25.04.2002, 10:54

Широкий круг вопросов двустороннего военного и военно-технического сотрудничества обсуждается во время визита в Украину Государственного секретаря Министерства обороны Словацкой республики. (укр.)

23-25 квітня в Україні з візитом перебуває військова делегація Словацької Республіки на чолі з Державним секретарем Міністерства оборони країни паном Йозефом Піварчі.

24 квітня відбулися переговори між делегаціями військових відомств двох країн. З українського боку на переговорах делегацію очолював Державний секретар Міністерства оборони України з питань міжнародного співробітництва генерал-полковник Віктор Банних. Під час переговорів сторони обмінялися інформацією про хід реформування та модернізації збройних сил, обговорили питання регіонального співробітництва, співробітництва з НАТО та хід виконання попередніх домовленостей у рамках двостороннього співробітництва військових відомств України та Словацької Республіки. За підсумками переговорів було підписано протокол між Міністерствами оборони України та Словацької Республіки про створення системи військово-політичних консультацій.

Програмою візиту також передбачено відвідування представниками словацької військової делегації Національної академії оборони України, 40-го авіаційного крила Військ Протиповітряної оборони ЗС України та Київського авіаремонтного заводу цивільної авіації.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також