Подводятся итоги проекта TACIC по админреформе

25.04.2002, 14:04

26 апреля в Киеве состоится заключительная конференция по проекту TACIC "Поддержка реформ правительства и центральных органов исполнительной власти". (укр.)

Конференція буде відкрита Віце-прем'єр-міністром України Василем Роговим і включатиме презентації голови представництва Європейської комісії в Україні Норберта Жустена та радника Прем'єр-міністра Олександра Завади.

Проект ТACIC виконувався з листопада 1999 року до квітня 2002 року для Кабінету Міністрів України компанією "Nicolaas Witsen Foundation" (Голландія), у тісній співпраці з українською стороною, а саме - з Київської консалтинговою групою та Академією державного управління.

Під час реалізації проекту 135 державних урядовців з 15 центральних органів виконавчої влади, Секретаріату уряду, Адміністрації Президента і Верховної Ради розробили рекомендації з ключових тем адміністративної реформи, відібраних урядом України. Урядовці пройшли курс навчання щодо сучасних методів управління і взяли участь у 20 навчальних поїздках та 37 стажуваннях в 160 урядових органах 11 європейських країн.

Результати проекту представлені на виставці в конференц-залі і коротко викладені в матеріалах проекту, підготовлених для відвідувачів конференції.
По материалам пресс-релиза информационной программы TACIC.

Читайте також