Украинская военная делегация посетит Штаб-квартиру НАТО

20.05.2002, 10:57

Во время визита делегации слушателей Национальной академии обороны Украины в Великобританию и Бельгию украинские военные посетят Штаб-квартиру НАТО в Брюсселе и базы британских Королевских Военно-Морских и Военно-Воздушных Сил. (укр.)

15 травня розпочався візит делегації слухачів Національної академії оборони України на чолі з першим заступником начальника академії генерал-лейтенантом Валерієм Фоміним до Великобританії та Бельгії.

Захід відбувається відповідно до Програми двостороннього співробітництва між військовими відомствами України та Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії на 2002 рік.

Програмою візиту передбачено відвідування українськими військовими Постійного об'єднаного штабу у Нортвуді, бази Королівських Військово-Повітряних Сил "Марем" у Солсбері та бази Королівських Військово-Морських Сил у Портсмуті.

Під час перебування у Бельгії слухачі Національної академії оборони України відвідають Штаб-квартиру НАТО в Брюсселі та Штаб Верховного головнокомандувача об'єднаними збройними силами НАТО в Європі.

Візит триватиме до 24 травня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також