В Брюсселе проходит встреча военных Украины и НАТО

08.05.2002, 10:42

Начальник Генерального штаба Вооруженных Сил Украины принимает участие в заседании Военных комитетов Украина-НАТО и Евроатлантического партнерства. (укр.)

7-8 травня, в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі (Бельгія) відбуваються засідання Військового комітету Україна-НАТО та Військового комітету Євроатлантичного партнерства на рівні начальників генеральних штабів. Українську делегацію на цих представницьких заходах очолює начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковник Петро Шуляк.

В ході засідання Військового комітету Україна-НАТО обговорюються питання в галузі оборонного планування та реформування збройних сил, а також стан військового співробітництва Україна-НАТО.

Учасники засідання Військового комітету Євроатлантичного партнерства обговорюють низку важливих питань, зокрема, поглиблення співробітництва у протистоянні тероризму та іншим можливим загрозам у галузі безпеки.

Під час перебування в Брюсселі генерал-полковник Петро Шуляк проведе робочі зустрічі з заступником Голови об'єднаного комітету начальників штабів збройних сил США генералом Пітером Пейсом, а також з начальниками генеральних штабів збройних сил ФРН, Франції та Канади.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також