В Украине с визитом находится иракская делегация

19.06.2002, 12:21

В Киеве проходит Второе заседание Межправительственной украино-иракской комиссии по вопросам торгового, экономического, научного и технического сотрудничества. (укр.)

З 17 по 21 червня 2002 року в Україні перебуває офіційна іракська делегація на чолі з Віце-прем'єр-міністром, Міністром фінансів Іраку, Головою іракської частини Комісії Хикматом Аз-Зауі, яка бере участь у проведенні Другого засідання Міжурядової україно-іракської комісії з питань торговельного, економічного, наукового та технічного співробітництва.

17 червня Голова іракської частини Комісії був прийнятий Президентом України Л. Кучмою.

Цього ж дня відбулося перше пленарне засідання Комісії під головуванням Першого Віце-прем'єр-міністра України, Голови української частини Комісії О. Дубини та його іракського колеги Х. Аз-Зауі.

18 червня делегації продовжили обговорення питань двостороннього співробітництва та перспектив співробітництва України з Іраком в торговельно-економічній сфері, в чотирьох робочих групах: торгівля та фінанси; промисловість, нафтогазовий комплекс, транспорт, комунікації та енергетика; охорона здоров'я; культурне, наукове і технічне співробітництво та житлове будівництво.

За результатами пленарних засідань сторони підпишуть Протокол спільного засідання.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також