Парламентский Комитет по строительству готовит более 10 новых законопроектов

24.07.2002, 12:31

Комитет Верховной Рады Украины по вопросам строительства, транспорта и связи предлагает внести в перечень законопроектов повестки дня второй сессии парламента более 10 законопроектов. (укр.)

У міжсесійний період у Комітеті продовжується робота над новою редакцією проекту закону "Про транспорт" та проектами законів "Про Державну програму авіаційної безпеки цивільної авіації", "Про морські порти України".

Комітет також опрацьовує законопроекти "Про приєднання України до Міжнародної конвенції про морські застави та іпотеки 1993 року" та "Про похоронну справу" (друге читання).

До розгляду парламентом на другій сесії готуються законопроекти про внесення змін до Закону України "Про зв'язок" (стосовно визначення терміну абонплати), про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо боротьби з незаконним втручанням у роботу мереж електрозв'язку та про внесення змін до деяких законів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про поштовий зв'язок".

Планом роботи Комітету на другу сесії передбачається також виїзне засідання, на якому планується розглянути стан реформування житлово-комунального господарства.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також