Военный журналист стал лауреатом Крымского республиканского конкурса

19.12.2003, 11:53

Лауреатом Крымского республиканского конкурса "Серебряное перо" стал военный журналист начальник пресс-центра 5-й отдельной механизированной бригады Вооруженных Сил Украины в Ираке подполковник Рустам Корсовецкий. (укр.)

У місті Судак (Автономна Республіка Крим) відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів Кримського республіканського конкурсу журналістів "Срібне перо".

Захід організовано Національною спілкою журналістів України при підтримці Верховної Ради Автономної Республіки Крим, Ради міністрів Криму, Кримської республіканської організації Національної спілки журналістів.

У конкурсі брало участь 320 журналістських робіт, яки представили 117 засобів масової інформації з України, Російської Федерації, Білорусії та Молдови. Переможці визначалися у 12 номінаціях.

Лауреатом у номінації "журналістська майстерність" було визнано військового журналіста підполковника Рустама Корсовецького - начальника прес-центру 5-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України, особовий склад якої виконує миротворчу місію в Республіці Ірак.

До недавнього часу Рустам Корсовецький служив на посаді старшого офіцера прес-групи 32-о армійського корпусу (нині корпус реформований у війська берегової оборони Військово-Морських Сил ЗС України). З під його пера на шпальтах кримських газет виходили численні матеріали про життєдіяльність з'єднань та військових частин, які дислокуються на території автономії.

Сьогодні офіцер оперативно й об'єктивно розповідає про бойове життя українських миротворців, нелегку службу наших воїнів у далекому Іраку. Нагороду підполковнику Рустаму Корсовецькому буде вручено після його повернення в Україну.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також