Сила и право в международных отношениях

12.05.2003, 11:23

13 мая в Киеве в Институте международных отношений будет проходить круглый стол на тему "Сила и право в международных отношениях", организатором которого выступило Украинское общество внешней политики. (укр.)

Українське товариство зовнішньої політики 13 травня ц. р. о 15 годині за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 36/1 (Інститут міжнародних відносин, зала вченої ради) проводить круглий стіл на тему "Сила і право у міжнародних відносинах", присвячений останнім подіям міжнародної політики (війна в Іраку, перспективи франко-німецького альянсу, фактор Росії в сучасних геополітичних реаліях, місце України у формуванні нової системи міжнародної безпеки, тощо).

В ході роботи круглого столу плануються виступи провідних спеціалістів з питань зовнішньої політики з Міністерства закордонних справ України, Ради національної безпеки та оборони, Національного інституту стратегічних досліджень, Національного інституту проблем міжнародної безпеки, Інституту міжнародних відносин, Дипломатичної академії України, Центру ім. Разумкова, інших науково-дослідницьких установ, недержавних громадських організацій та міжнародних фондів, які займаються проблемами міжнародних відносин.
По материалам пресс-релиза Украинского общества внешней политики.

Читайте також