Для развития торговых отношений Украины и Нидерландов

14.05.2003, 17:53

Кабинет Министров Украины принял решение об открытии торгово-экономической миссии в составе Посольства Украины и Королевстве Нидерланды. (укр.)

Відкриття торговельно-економічної місії буде сприяти подальшому нарощуванню обсягів товарообігу з Нідерландами, яка є перспективним партнером України серед країн Західної Європи, що дозволить використовувати потужний промисловий та інвестиційний потенціал країн Бенілюксу.

Створення торговельно-економічної місії також сприятиме активізації розвитку двосторонніх зв'язків, обміну інформацією стосовно виробничих та інвестиційних можливостей, безпосередніх контактів між діловими колами нашої країни та Нідерландами. Найбільш перспективними, з точки зору економічної віддачі, вбачається співробітництво у металообробній, суднобудівній, деревообробній, нафтогазовій, сільськогосподарській, текстильній та хімічній галузях.

Передбачається, що місія буде вживати заходи щодо поліпшення інформування офіційних осіб та ділових кіл країни перебування стосовно стану українського ринку, законодавства у галузі зовнішньоекономічної діяльності та інвестиційного клімату України. Створення місії також дозволить встановлювати і підтримувати конструктивні зв'язки між відповідними підприємствами, об'єднаннями і компаніями, торговельно-промисловими палатами.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також