Визит Министра иностранных дел Украины в Турцию

07.05.2003, 10:58

С 7 по 9 мая Министр иностранных дел Украины Анатолий Зленко находится с официальным визитом в Турецкой республике. (укр.)

Планується, що протягом свого перебування в столиці Туреччини (7-8 травня) глава українського зовнішньополітичного відомства зустрінеться з Президентом Туреччини Ахметом Сезером, Прем'єр-міністром Реджепом Ердоганом, а також проведе переговори із своїм колегою Віце-прем'єр-міністром, Міністром закордонних справ Туреччини Абдуллахом Гюлем.

В ході зустрічей сторони мають намір обговорити низку актуальних питань двостороннього співробітництва та заходи з підготовки візиту в Україну Президента Туреччини, запланованого на червень поточного року.

Значну увагу під час візиту буде приділено взаємодії між Україною і Туреччиною в питаннях підтримання безпеки і стабільності в регіоні Чорного моря, а також ситуації навколо Іраку.

В рамках візиту передбачається також участь Міністра закордонних справ України Анатолія Зленка в церемонії відкриття Почесного консульства України в Антальї.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також