"Нафтогаз України" и "Газпром" сделали предложение Ruhrgas

05.06.2003, 10:46

НАК "Нафтогаз України" та ОАО "Газпром" пригласили немецкую компанию Ruhrgas AG к сотрудничеству по реализации проекта создания Международного консорциума по управлению и развитием газотранспортной системы Украины. (укр.)

Проект "Угоди про співробітництво на передінвестиційній фазі робіт з проекту "Створення міжнародного консорціуму з управління та розвитку газотранспортної системи України" було відправлено німецькому концерну 27 травня. Про це голова Компанії Юрій Бойко учора повідомив Президента України Леоніда Кучму.

У разі узгодження німецькою стороною, проект Угоди буде подано на розгляд високих посадових осіб України, Російської Федерації та Федеративної Республіки Німеччина. Підписання Угоди дозволить Ruhrgas AG долучилися до робіт над Проектом на його передінвестиційній фазі.

"Повноцінна участь німецької сторони дозволить об'єднати у Проекті потенціал "Газпрому" зі збільшення газовидобутку, українські можливості з транспортування та зростаючий попит на газ у Європі", - зазначив голова правління "Нафтогазу України" Юрій Бойко.
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз України".

Читайте також