"Нафтогаз України" участвует в тендере в Узбекистане в нефтегазовой сфере

06.06.2003, 11:20

15 мая НАК "Нафтогаз України" подал на тендер свои предложения по реализации инвестиционного проекта "Утилизация попутных газов месторождения Кокдумалак", который объявлен Национальной холдинговой компанией "Узбекнефтегаз". (укр.)

19 травня конверти з технічними та інвестиційними пропозиціями було відкрито та передано для розгляду тендерному комітету. Після аналізу інвестиційних та технічних пропозицій претендентів, тендерний комітет розгляне комерційні пропозиції претендентів та ухвалить остаточне рішення.

Документи для участі у тендері подали вісім компаній, серед яких "Нафтогаз України", "Стройтрансгаз", Keen Oil, Marubeni, "Водоподъемник" та "Зиромад".

"Нафтогаз України" також вивчає можливість спільного проведення геологорозвідувальних робіт в Устюртському регіоні та інших взаємоузгоджених територіях з подальшою розробкою виявлених родовищ та поставкою вуглеводнів на ринки України та Європи.

Для обговорення цих та інших проектів, що становлять взаємний інтерес у нафтогазовій сфері сьогодні до Ташкенту прибуває делегація "Нафтогазу України" на чолі з заступником голови правління Ігорем Вороніним.

"Диверсифікацію ресурсної бази за межами України віднесено до стратегічних пріоритетів Компанії. Таку необхідність диктує вся логіка розвитку світового енергетичного сектора", - підкреслив голова правління "Нафтогазу України" Юрій Бойко коментуючи активізацію діяльності Компанії на середньоазійському напрямку.
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз України".

Читайте також