Украинские военные летчики посещают авиационную базу ВМС США в Германии

10.07.2003, 11:21

Украинские военные летчики посещают авиационную базу Военно-Морских Сил США в Германии, где ознакомятся с требованиями и стандартами оборудования аэродромов, которые используются для обеспечения полетов авиации стран-членов НАТО. (укр.)

Українська військова делегація, до складу якої увійшли представники Головного командування Військово-Повітряних Сил ЗС України, вирушила з візитом до Німеччини.

Програмою візиту передбачається відвідування українськими військовими авіаційної бази Військово-Повітряних Сил США, що знаходиться у німецькому місті Рамштайн. Там представники української військової делегації ознайомляться із вимогами та стандартами обладнання аеродромів збройних сил США, які використовуються для забезпечення польотів як американської військової авіацій, так і авіації країн-членів НАТО.

Зокрема, українські військові оглянуть командно-диспетчерський пункт, ознайомляться із роботою системи приводів (РЛС), а також відвідають ескадрильї інженерного забезпечення та ремонтно-технічного обслуговування.

Візит української військової делегації, який проходить в рамках реалізації Програми україно-американських військових контактів на 2003 рік, триватиме до 11 липня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також