В Украине начинается Всеукраинская акция "Милосердие"

28.08.2003, 12:23

В соответствии с распоряжением Президента Украины 1 сентября 2003 года стартует Всеукраинская благотворительная акция "Милосердие", которая приурочена к Международному дню граждан пожилого возраста (1 октября) и Международному дню инвалидов (3 декабря). (укр.)

Акція демонструє кращі якості українців - милосердя, любов до ближнього, співчуття та готовність прийти на допомогу нужденному.

Починаючи з 1999 року щорічно до Міжнародного дня громадян похилого віку в Україні відбувається Всеукраїнська благодійна акція "Милосердя", метою якої є привернути увагу кожного жителя нашої країни до проблем людей старшого покоління, громадян з особливими потребами, малозабезпечених сімей, усіх тих, кому сьогодні найважче.

За минулі роки її проведення малозабезпеченим громадянам було надано допомогу на загальну суму понад 460 млн. гривень. Всього допомогу отримало близько 8 мільйонів осіб. Тільки протягом минулорічної акції зазначеній категорії було надано допомоги на загальну суму 142 млн. гривень.

Організаційний комітет Всеукраїнської благодійної акції "Милосердя", звертається до всіх керівників центральних та місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, політичних партій, підприємств, установ та організацій всіх форм власності, громадських та благодійних організацій, виходячи із своїх можливостей, проявити добру волю, провести добродійні заходи, зробити свій добровільний внесок у покращання добробуту пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни та праці та інших громадян, які, на даний час, потребують допомоги.
По материалам пресс-службы Министерства труда и социальной политики Украины.

Читайте також