В Украине открылась финансовая академия

02.09.2003, 15:23

Вице-премьер-министр, Министр финансов Украины Николай Азаров поздравил студентов Украинской государственной финансовой академии. (укр.)

У День знань вперше в стінах Української державної фінансової академії прозвучав студентський гімн Gaudeamus. З нагоди цієї святкової події привітати перших студентів академії приїхали найвищі посадові особи держави: голова Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти Станіслав Ніколаєнко, голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності Сергій Буряк, народний депутат Геннадій Самофалов, заступник Міністра освіти і науки України Михайло Степко, керівники державних та фінансових установ України.

З напутнім словом перед першокурсниками академії виступив перший Віце-прем'єр України, Міністр фінансів України Микола Азаров.

Він підкреслив значимість цієї події для подальшого розвитку фінансової системи держави, зазначивши, що завдання, які стоять перед урядом держави, вимагають прискореного формування та оновлення управлінського апарату органів виконавчої влади, впровадження в систему управління усіх рівнів енергійних, компетентних та ініціативних кадрів нової генерації.

За слова М. Азарова, фінансова академія стане одним з важливих елементів побудови єдиної системи підготовки кадрів для органів державного управління, які беруть участь в розробці та здійсненні фінансової, бюджетної і податкової політики держави. Вона сприятиме зміцненню кадрового та інтелектуального потенціалу органів державної виконавчої влади, створить необхідні передумови реалізації завдань економічного та соціального розвитку України.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також