В Национальной академии государственного управления будут обучать по специальности "Управление общественным развитием"

05.09.2003, 12:09

8 сентября в Национальной академии государственного управления при Президенте Украины состоится торжественное открытие заочно-дистанционной формы обучения по магистерской программе по специальности "Управление общественным развитием". (укр.)

Програма розроблена за проектом Світового банку та фінансової підтримки урядів Канади і Великої Британії. У заочно-дистанційній формі ця магістерська програма викладається вперше серед країн СНД, Центральної і Східної Європи.

Заочно-дистанційне навчання є інноваційною формою підготовки безпосередньо за місцем проживання (перебуванням) слухачів без відриву від основної діяльності та на основі використання сучасних інформаційних і телекомунікаційних технологій. Тривалість навчання становить 2,5 роки. Серед вимог до слухачів - наявність постійного доступу до Інтернету та електронної пошти.

До розробки дистанційних курсів був залучений висококваліфікований науково- педагогічний персонал академії та провідні фахівці країни у відповідних галузях. Навчальна програма розроблена з урахування світових стандартів з підготовки керівників вищої ланки, що дало змогу розпочати роботу з сертифікації цієї програми відомим канадським університетом Dalhausie University.

Цього року за заочно-дистанційною формою навчатимуться 44 керівники центральних та місцевих органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, народні депутати України.
По материалам пресс-релиза Национальной академии государственного управления при Президенте Украины.

Читайте також