Укрэксимбанк снижает тарифы по оформлению корпоративных карточек

09.09.2003, 13:05

ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины" существенно уменьшил тарифы на оформление международных платежных карт класса Business для юридических лиц. (укр.)

Відтепер оформлення та річне обслуговування корпоративної картки MasterCard Business коштує лише 200 грн., при цьому додаткова картка VISA Business оформлюється безкоштовно. Карткові рахунки можуть бути відкриті у гривнях, доларах США або євро.

Зручність використання корпоративних карток полягає у тому, що для бухгалтерії компанії відпадає необхідність видавати під звіт готівкові кошти. Кошти просто перераховуються на картковий рахунок, де стають доступними для використання держателями карток.

Для юридичних осіб Укрексімбанк пропонує зручну схему використання корпоративних карток, коли до одного карткового рахунка оформлюються картки для будь-яких співробітників компанії із встановленням обмежень використання карток за кількістю операцій та розмірами їх сум.

Клієнти, які мають у системі Укрексімбанку поточні або інші рахунки, можуть оформити корпоративні картки Business за спеціальними умовами - без встановлення незнижуваного залишку за картковим рахунком та сплативши лише 130 грн. за оформлення та річне обслуговування картки.

Серед додаткових послуг для держателів корпоративних карток Укрексімбанку - можливість встановлення кредитних ліній, отримання виписок за картковим рахунком по системі "Клієнт-Банк", оформлення страхового поліса для закордонних поїздок, отримання SMS-повідомлень на мобільний телефон про спроби проведення та проведені операції по картках.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має філії в обласних центрах та великих індустріальних містах країни. З 1996 р. є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та VISA Int., з 1998 р. - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-службы ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины".

Читайте також