"Газ Украины" наградил лучших руководителей газовых компаний

15.01.2004, 11:49

По итогам работы в 2003 году, а также по случаю третей годовщины со дня создания дочерней компании "Газ Украины" (26 декабря 2000 года) были отмечены лучшие предприятия по газопоставкам и газификации государства. (укр.)

Відповідно до наказу компанії "Про встановлення відзнак ДК "Газ України" за значний особистий внесок у розвиток газового господарства України, вагомі досягнення у праці, високий професіоналізм і за попередніми підсумками роботи у 2003 році, а також з нагоди третьої річниці від дня створення ДК "Газ України" НАК "НАК Нафтогаз України" кращими керівниками підприємств з газопостачання та газифікації було визнано голову правління "Одесагаз" (Учитель Ігор Леонідович, диплом І ступеня), "Хмельницькгаз" (Корнєєв Михайло Миколайович, диплом ІІ ступеня) і "Луганськгаз" (Овчаренко Володимир Кузьмич, диплом ІІІ ступеня).

У регіонах України громадськість також відзначила кращих керівників газової галузі. Зокрема, було визнано професійну діяльність ВАТ "Тернопільгаз". Голова правління цього підприємства Олег Караванський був названий "Людиною року" у рамках однойменного тернопільського конкурсу, що організований громадськими організаціями області.

У 2003 році підприємство із газопостачання та газифікації "Тернопільгаз" практично по всіх показниках покращило свою діяльність у сфері постачання природного газу населенню та бюджетним організаціям. Також область належить до лідерів відповідно до рівня розрахунків за спожитий природний газ у 2003 році підприємствами теплокомуненерго. Станом на 01.01.2004 ТКЕ області оплатили 78% спожитого палива.
По материалам пресс-службы ДК "Газ Украины".

Читайте також