"Нафтогаз Украины" не имеет задолженности по зарплате

19.01.2004, 11:25

По состоянию на 15 января все предприятия, которые входят в структуру НАК "Нафтогаз Украины", своевременно и в полном объеме выплатили заработную плату сотрудникам компании. (укр.)

Починаючи з 1999 року, середньомісячна заробітна плата по підприємствах НАК "Нафтогаз України" виросла майже в 2 рази і складає 967,7 гривень. Лише у 2003 році зростання зарплати склало 25%.

Протягом 2002-2003 року компанія повністю погасила заборгованість по заробітній платі, що виникла у минулі роки. На початку січня 2004 року була ліквідована поточна заборгованість із виплати заробітної плати працівникам відкритих акціонерних товариств з газопостачання та газифікації, які не є структурними підрозділами компанії, проте входять до вертикально інтегрованої структури НАК "Нафтогаз України". Станом на 15 січня борг, що виник у листопаді 2003 року у розмірі 1,3 млн. грн., повністю погашений.

"Нафтогаз України" активно впроваджує соціальні програми. У 2002-2003 році компанія взяла на себе фінансування оздоровлення працівників та їх сімей, надавала матеріальну допомогу пенсіонерам, благодійну та спонсорську допомогу школам і дошкільним установам, лікувальним закладам, бібліотекам.

Сьогодні в системі НАК "Нафтогаз України" працює 164 тис. робітників, які регулярно отримують заробітну плату. Керівництво НАК "Нафтогаз України" вважає своєчасну і повну виплату заробітної плати співробітникам компанії невід'ємним елементом соціально орієнтованої стратегії розвитку компанії. В 2004 році заплановане подальше зростання заробітної плати працівників "Нафтогазу України".
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз України".

Читайте також