Встреча министров обороны Украины и Беларуси в Чернигове

29.01.2004, 10:52

План двустороннего сотрудничества между военными ведомствами двух стран на 2004 год планируют подписать Министры обороны Украины и Республики Беларусь во время встречи, которая состоится сегодня, 29 января, в Чернигове. (укр.)

29 січня у місті Чернігів відбудеться прикордонна зустріч Міністра оборони України Євгена Марчука та Міністра оборони Республіки Білорусь генерал-полковника Леоніда Мальцева.

Програмою зустрічі передбачається бесіда "віч-на-віч" Міністрів оборони України і Республіки Білорусь та проведення переговорів у складі військових делегацій двох країн, які відбудуться у приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації.

В ході переговорів глави оборонних відомств планують обговорити питання подальшого розвитку і поглиблення двостороннього військового та військово-технічного співробітництва, а також обмінятися досвідом реформування збройних сил.

Передбачається, що по завершенні офіційних переговорів керівники оборонних відомств двох країн підпишуть План двостороннього співробітництва між Міністерством оборони України та Міністерством оборони Республіки Білорусь на 2004 рік та проведуть спільну прес-конференцію.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також