В 2005 году в Украине будет проведен Год Грузии

18.10.2004, 14:11

Президент Украины Леонид Кучма подписал Указ "О проведении Года Грузии в Украине". (укр.)

Цей документ видано з метою активізації співробітництва, зміцнення зв'язків між Україною і Грузією в економічній та гуманітарній сферах та на виконання домовленостей, досягнутих під час зустрічей на найвищому рівні між президентами України і Грузії.

Глава держави постановив провести у 2005 році Рік Грузії в Україні.

Згідно з Указом Кабінету Міністрів України доручено в місячний строк утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення Року Грузії в Україні, призначити його голову та затвердити персональний склад.

Уряд та зазначений Організаційний комітет також мають розробити та погодити з грузинською стороною план заходів з проведення Року Грузії в Україні.

Президент України також зобов'язав Кабінет Міністрів України, Раду міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київську та Севастопольську міські державні адміністрації забезпечити реалізацію заходів з проведення Року Грузії в Україні та в установленому порядку вирішити питання їх фінансування.

Державний комітет телебачення і радіомовлення України має організувати широке висвітлення в засобах масової інформації заходів з проведення Року Грузії в Україні.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також