Министр иностранных дел Украины посетит РФ

22.12.2004, 11:50

23 февраля Министр иностранных дел Украины Константин Грищенко будет находится с однодневным рабочим визитом в Российской Федерации. (укр.)

23 грудня 2004 року Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко перебуватиме з одноденним робочим візитом в Російській Федерації, в ході якого планується провести зустрічі з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим.

Під час переговорів обговорюватимуться актуальні питання розвитку двостороннього співробітництва та буде розглянуто взаємодію сторін на міжнародній арені.

К. Грищенко і С. Лавров підведуть підсумки діяльності зовнішньополітичних відомств обох країн в сфері українсько-російських відносин за 2004 рік та визначать переспективні шляхи співробітництва МЗС України та МЗС РФ у вирішенні проблемних питань двостороннього співробітництва.

Передбачається, що в ході візиту буде підписано План консультацій між міністерствами закордонних справ України і Російської Федерації на 2005 рік.

Важливим елементом візиту Костянтина Грищенка до Російської Федерації стане обговорення сучасної внутрішньополітичної ситуації в Україні в контексті виборчої кампанії Президента України 2004, доведення до російської сторони об'єктивної інформації з питань, пов'язаних з деякими аспектами її проведення.

Планується, що співрозмовники також обговорять перспективні шляхи співробітництва України та Російської Федерації після завершення виборчого процесу в Україні
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також