Визит в Украину главы МИД Боснии и Герцеговины

17.02.2004, 11:05

Сегодня, 17 февраля, начинается первый в истории двусторонних отношений официальный визит в Украину министра иностранных дел Боснии и Герцеговины Младена Иванича. (укр.)

У рамках програми візиту плануються зустрічі глави зовнішньополітичного відомства БіГ з керівництвом нашої держави, а також переговори з Міністром закордонних справ України К. Грищенком.

Зокрема, у ході переговорів міністрів закордонних справ України та БіГ розглядатиметься широке коло актуальних питань двостороннього співробітництва у політичній, торговельно-економічній та гуманітарній сферах. Мова йтиме також про розбудову договірно-правової бази двосторонніх відносин, взаємодію України та БіГ в міжнародних організаціях, співпрацю двох країн в процесі інтеграції до Європейського Союзу. Сторони також здійснять обмін думками з актуальних питань міжнародних відносин й у тому числі ситуації в регіоні Південно-Східної Європи.

У ході візиту заплановано підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом БіГ про міжнародні автомобільні перевезення та Угоди про співробітництво між Торговельно-промисловою палатою України та Зовнішньоекономічною торговельно-промисловою палатою БіГ.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також