"Нафтогаз Украины" продолжает газифицировать Черниговскую и Донецкую область

26.02.2004, 14:32

НАК "Нафтогаз Украины" газифицирует новые населенные пункты в Черниговской и Донецкой областях. (укр.)

24 лютого 2004 року правління НАК "Нафтогаз України" ухвалило рішення про будівництво газопроводу та автоматичної газорозподільної станції (АГРС) у с. Черешеньки на Чернігівщині та газифікацію сіл Краснолиманського та Ясинуватського районів Донецької області. ДК "Укртрансгаз" доручено виступити замовником будівництва газопроводу-відводу до с. Черешеньки; ВАТ "Донецькоблгаз" - будівництва об'єктів газифікації смт Дробишево Краснолиманського району та с. Веселе Ясинуватського району на Донеччині.

Загальна вартість будівництва об'єктів газифікації у Донецькій області складає більше 3,0 млн. грн. Будівництво газопроводу та АГРС у с. Черешенькі на Чернігівщині дозволить забезпечити природним газом школу-інтернат для дітей сиріт та найближчим часом газифікувати ще 8 населених пунктів області.

Газифікація населених пунктів у Чернігівській та Донецькій областях фінансуватиметься за рахунок коштів НАК "Нафтогаз України".

У 2004 році підприємства НАК "Нафтогаз України" продовжують газифікацію населених пунктів. У січні 2004 року завершено будівництво газопроводу Ковель - промвузел Рівне. Протягом року планується побудувати газопровід до м. Судак, ввести в експлуатацію першу чергу газопроводу до Білгород-Дністровського, газифікувати низку населених пунктів Дніпропетровської, Хмельницької, Тернопільської областей та АР Крим.
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз Украины".

Читайте також