"Нафтогаз Украины" открыл первую АЗС фирменой сети "Нафтогаз-Экоил" во Львове

27.02.2004, 12:55

В рамках совместного проекта создания в Украине фирменной сети под брендом "Нафтогаз-Экоил" сегодня, 27 февраля, в селе Пидбирци Львовской области председатель правления НАК "Нафтогаз Украины" Юрий Бойко открыл 123-ю АЗС компании. (укр.)

Нова АЗС розташована на 540 км траси Київ-Чоп поблизу Львову.

"Нафтогаз України" спільно з нафтовою компанією "Екоіл" приступили до реалізації спільного проекту по створенню в Україні фірмової мережі АЗС під брендом "Нафтогаз-Экоіл" восени минулого року. 15 жовтня у Києві було офіційно відкрито першу автозаправну станцію мережі "Нафтогаз-Экоіл" на проспекті Перемоги.

Конкурентною перевагою АЗС, що беруть участь у джоберській програмі "Нафтогазу України" є коректна та виважена цінова політика, а також реалізація високоякісного пального Шебелинського ГПЗ, що входить до структури компанії.

"Нафтогаз України" постійно розширює фірмову мережу власних автозаправних станцій. На сьогоднішній день роздрібна програма налічує 123 заправки в Київській, Полтавській, Чернівецькій, Кіровоградській, Житомирській, Львівській, Закарпатській, Волинській, Харківській, Сумській, Дніпропетровській та Херсонській областях. В поточному році, окрім зазначених регіонів, планується вийти на ринок пального АР Крим. В Компанії вважають розвиток фірмової мережі АЗС одним зі стратегічних завдань у 2004 році.

Спільний проект "Нафтогаз-Экоіл" представлено на ринку паливно-мастильних матеріалів традиційно високоякісними нафтопродуктами виробництва Шебелинського ГПЗ, який входить до складу дочірньої компанії "Укргазвидобування" НАК "Нафтогаз України", і повним спектром послуг європейського рівня, що характеризує автозаправні станції "Екоіл".

Головною метою проекту є інтеграція мережі АЗС, належної НК "Екоїл", з виробником нафтопродуктів - ДК "Укргазвидобування". Під єдиний бренд "Нафтогаз-Экоіл" переводяться усі 40 автозаправних станцій НК "Екоіл".

Шебелинский ГПЗ є основним переробним підприємством в структурі НАК "Нафтогаз України". Завод виробляє високооктанові бензини А-92, А-95, А-98 і не застосовує в процесі їх виробництва домішки, що містять свинець.
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз Украины".

Читайте також