Президент Украины подписал ряд законов

02.06.2004, 11:57

Президент Украины Леонид Кучма подписал ряд одобренных Верховной Радой законов Украины. (укр.)

Зокрема, Президент підписав закони:

- "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України". (Зміни внесено до Кодексу законів про працю України; Кодексу України про адміністративні правопорушення; Кримінально-процесуального кодексу України"; законів України "Про Службу безпеки України"; "Про інформацію"; "Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні"; "Про захист інформації в автоматизованих системах"). Закон набуває чинності з дня його опублікування.

- "Про внесення змін до статті 92 Земельного кодексу України стосовно визначення права на постійне користування земельними ділянками громадських організацій інвалідів". Закон набуває чинності з дня його опублікування.

- "Про внесення зміни до статті 10 Закону України "Про державні нагороди України". Закон набуває чинності з дня його опублікування.

- "Про внесення зміни до розділу ІІ Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2004 рік" (щодо сфери застосування Закону)". Закон набуває чинності з дня його опублікування і поширюється на податкові періоди відповідно до Закону України від 4 березня 2004 року "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2004 рік".

- "Про ратифікацію Договору між Україною та Республікою Панама про взаємну правову допомогу в кримінальних справах".

- "Про ратифікацію Договору між Україною та Республікою Панама про видачу правопорушників".
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також

Читайте также