"Укртранснафта" заполнила технологической нефтью 280 км нефтепровода "Одесса-Броды"

26.08.2004, 11:43

"Укртранснафта" продолжает осуществлять заполнение нефтеровода "Одесса-Броды" технологической нефтью, которая поставляется в соответствии с контрактом с российско-британской компанией "ТНК-БиПи". (укр.)

Станом на 25 серпня 2004 року було розмитнено та поставлено в Україну 250 тис. тонн технологічної нафти з Росії, яка тепер транспортується Придніпровськими магістральними нафтопроводами у напрямку до "Одеса-Броди". З початку робіт у нафтопровід закачано 130 тис. тонн нафти і заповнено 280 км "Одеса-Броди".

У вересні поточного року Компанія планує завершити закачування технологічної нафти у нафтопровід "Одеса-Броди". Загальний обсяг технологічної нафти, що буде закачана у нафтопровід становить 425 тис. тонн.

Заповнення технологічною нафтою розпочалося 1 серпня 2004 року з 52 км нафтопроводу "Одеса-Броди". У грудні 2002 року нафтопровід був заповнений нафтою сорту "Юралс" на ділянці від 0 до 52 км. Це дозволило запрацювати Морському нафтовому терміналу "Південний" і сприяло початку відвантажування нафти з МНТ "Південний".
По материалам пресс-релиза ОАО "Укртранснафта".

Читайте також