На финансирование малого бизнеса в нынешнем году предусмотрено 1,8 млн. грн.

08.09.2004, 13:35

Национальная программа развития малого предпринимательства финансируется стопроцентно. (укр.)

Згідно з Законом України "Про Державний бюджет України на 2004 рік" на заходи з реалізації Національної програми сприяння розвитку малого підприємництва із загального фонду державного бюджету передбачено виділити 1,8 мільйона гривень. Головним розпорядником зазначених коштів визначено Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва.

На сьогодні фінансування зазначеної бюджетної програми здійснюється стовідсотково. За 8 місяців поточного року Державному комітетові України з питань регуляторної політики та підприємництва виділено 594 тис. грн.

На заходи з реалізації Національної програми сприяння розвитку підприємництва в Україні, відповідно до ст. 26 Закону України "Про Державний бюджет України на 2004 рік", з урахуванням внесених змін, спрямовуються також три 3% надпланових надходжень від приватизації державного майна

Державним комітетом України з питань регуляторної політики та підприємництва завершується розробка Порядку перерахування та використання коштів державного бюджету, що перевищують планові надходження на заходи з виконання Національної програми сприяння розвитку малого підприємництва в Україні.
Инф. пресс-службы Министерства финансов Украины.

Читайте також