Рост ВВП в 2004 году в Украине составил 12%

14.01.2005, 11:04

13 января в Киеве прошло заседание Кабинета Министров Украины, которое провел исполняющий обязанности премьер-министра Украины Николай Азаров. (укр.)

Ріст ВВП у минулому році склав 12%. Про це сьогодні, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів України, повідомив виконуючий обов'язки прем'єр-міністра України Микола Азаров. За його словами, ця цифра є остаточною: "Остаточна цифра зростання ВВП склала 12%, це добрий результат, особливо з урахуванням тих ускладнень, які ми мали на кінець року".

На засіданні було ухвалено ряд важливих та невідкладних постанов. Зокрема, щодо підтримки агропромислового сектору у зв'язку підготовкою до весняно-польових робіт; про підвищення зарплати працівникам бюджетної сфери на 10,5%; програму соціального захисту ветеранів; ухвалено порядок залучення представників громадських організацій до здійснення моніторингу зміни цін, тарифів на товари і послуги, які реалізуються населенню, а також механізм участі представників громадськості у тих заходах уряду, які будуть проводиться у зв'язку із цими змінами.

Крім того, на засіданні було ухвалено ряд рішень, пов'язаних із набранням чинності Закону України "Про Державний бюджет України на 2005 рік".
Инф. пресс-службы Министерства финансов Украины.

Читайте також