Украина и Польша подписали соглашение о сотрудничестве в сфере информатизации

14.04.2005, 13:46

11 апреля было подписано Соглашение между Кабинетом Министров Украины и Правительством Республики Польша о сотрудничестве в сфере информатизации. (укр.)

З української сторони Угоду підписав міністр транспорту та зв'язку України Євген Червоненко, з польської - міністр науки і інформатизації Республіки Польща Міхал Кляйбер. Підписання Угоди відбулося в рамках дводенного офіційного візиту Президента України Віктора Ющенка до Польщі.

В контексті цієї Угоди планується підписання договору про співробітництво між українськими та польськими компаніями, які давно працюють у сфері створення і впровадження складних інформаційно-аналітичних систем та мають позитивний досвід співпраці. Одним із спільних проектів стало проведення українсько-польського семінару "Рішення для електроенергетики: облік, оптимізація, прогнозування. Досвід Польщі - перспективи для України", який відбувся 22 березня 2005 року та викликав велику зацікавленість польським досвідом. Підписання договору передбачає зміцнення співробітництва та надання компаніям обох країн статусу партнерів.
По материалам пресс-службы Министерства транспорта Украины.

Читайте також