Украинский автомобильный холдинг динамично развивается

23.06.2005, 17:00

В 2004 году компания "Украинский автомобильный холдинг" реализовала 30121 автомобилей разных производителей на сумму 752,59 млн. грн., при этом чистая прибыль компании превысила 1 млн. грн. (укр..)

Таким чином УАХ очолив рейтинг "ТОП-100. Кращі компанії України", який складається фінансово-економічним тижневиком "ІнвестГазета".

За словами аналітиків ІнвестГазети, Український автомобільний холдинг вже другий рік утримує перше місце в рейтингу головних компаній вітчизняного авторинку, що свідчить про динамічний розвиток компанії.

За словами директора УАХу, пана Міщенко, автохолдинг традиційно займає до 50% ринку автомобілів ВАЗ та до 20% усього ринку легкових авто.

За січень-травень поточного року через мережу Українського автомобільного холдингу було продано 14473 нових авто.

ТОВ "Український автомобільний Холдинг" є генеральним, ексклюзивним імпортером автомобілів ІЖ в Україні та офіційним дилером компаній "Кіа Моторс Україна", "Хюндай Моторс Україна", "Мега-Моторс" (автомобілі Субару), "АвтоВАЗ", Луцького автомобільного заводу та Черкаського автобусного заводу.

Компанія має власну мережу з 28 філій, що охоплюють усі регіони України, оснащених сучасним технологічним обладнанням для сервісу, гарантійного і післягарантійного обслуговування автомобілів.

У лютому поточного року Український автомобільний холдинг увійшов до складу Корпорації "Богдан", яку створено з метою реалізації масштабних інвестиційних проектів, спрямованих на створення в Україні потужностей по виробництву автотранспортних засобів різних типів.

У 2003 році дохід компанії склав 473,04 млн. гривень, а прибуток - 1,23 млн. гривень.
По материалам пресс-релиза корпорации "Богдан".

Читайте також