В военкоматах будут сокращать численность военнослужащих работников

14.01.2006, 13:27

Министерство обороны Украины до 2011 года планируется втрое сократить численность военнослужащих работников в военных комиссариатах. (укр.)

Про це міністр оборони України Анатолій Гриценко повідомив сьогодні на прес-конференції у Старокостянтинові на Хмельниччині, де він побував з першою у цьому році робочою поїздкою.

- Зараз у військкоматах служить і працює понад 12 тисяч військовослужбовців і працівників, а згодом ця цифра буде зменшена принаймні утричі, - зазначив глава оборонного відомства.

За його словами, це буде досягнуто за рахунок скорочення кількості безпосередньо військкоматів та особового складу, який у них служить. До речі, на сьогоднішній день в Україні нараховується більш ніж 450 військкоматів.

Як сказав міністр оборони України, зараз кількість завдань, що покладаються на ці установи, "зменшена у рази". Він зазначив, що "у рази" буде скорочена і кількість особових справ, які знаходяться на обліку у військових комісаріатах, і буде введено автоматизовану систему обробки інформації.

Анатолій Гриценко підкреслив, що у військкоматах не будуть проходити службу молодші офіцери. Він переконаний, що у цих закладах повинні працювати люди, які мають досвід і проходили службу у військах.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также