Луганская область получит средства на обновления коммунальных систем

26.10.2006, 16:16

Министерство топлива и энергетики Украины выделит 6 млн. грн. на ремонт и обновление коммунальных систем Луганской области. (укр.)

Про це повідомив заступник міністра палива та енергетики України Юлій Іоффе в ході робочого візиту до Алчевська.

В ході робочої наради, що відбулась в міськвиконкомі Алчевська, було прийнято рішення про виділення державною компанією "Укргазвидобування" понад 1 млн. грн. на проведення ремонтних робіт у найбільш проблемних будинках та відновлення теплотраси в обхід котельні "Східна". Відновлення обхідної теплотраси дозволить знизити рівень навантаження на котельню та утримувати тиск в тепломережі Алчевську на необхідному рівні.

За словами Юлія Іоффе, саме надмірне навантаження на котельню "Східну" під час опалювального сезону стало однією з основних причин минулорічної катастрофи в Алчевську.

Треба зазначити, що згідно рішенням, прийнятим під час наради, міська влада Алчевська зобов'язалась надати необхідні для проведення ремонтних робіт матеріали.

Крім того, у ході наради мер Алчевська Володимир Чуб повідомив, що міська влада вже отримала 3,5 млн. грн. на відновленням генеруючих потужностей міста від ДК "Газ-Тепло". Нагадаємо, що відповідне рішення було прийнято 21 жовтня ц.р. у ході робочого візиту Міністра палива та енергетики України Юрія Бойко до Луганської області.

Також, заступник міністра заявив, що в Алчевську планується додатково побудувати ще 3 міні-котельні, які дозволять зменшити навантаження на основні котельні міста і забезпечити надійну роботу міської тепломережі.
По материалам пресс-службы Министерства топлива и энергетики Украины.

Читайте також

Читайте также