Снизилось количество несанкционированных вмешательств в трубопроводы ДК "Укргазвыдобування"

30.10.2006, 13:57

За 10 месяцев 2006 года количество несанкционированных вмешательств в трубопроводы ДК "Укргазвыдобування" уменьшилась в четыре раза. (укр.)

За 10 місяців 2006 року кількість правопорушень, пов'язаних із несанкціонованим втручанням у роботу промислових газо- та конденсатопроводів підприємств ДК "Укргазвидобування" зменшилась більш ніж у 4 рази у порівнянні з відповідним періодом минулого року. З початку року охоронними структурами виявлено 28 несанкціонованих "врізки" в трубопроводи, що належать компанії на території Полтавської та Харківської областей.

За 3 квартали поточного року кількість крадіжок газообладнання скоротилася у 3,2 рази у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. У поточному році на об'єктах компанії не допущено жодної надзвичайної ситуації (пожежі, фонтанування або розливи газового конденсату в результаті пошкодження трубопроводів).

Позитивних результатів в охороні майна і продукції компанії вдалося досягти внаслідок покращення якості охорони та спільного патрулювання з працівниками Державної служби охорони МВС України. Для більш ефективного контролю за пересуванням автопатрулів по маршрутах охорони було впроваджено систему моніторингу пересувних об'єктів (GPS). Завдяки оперативним діям охоронної структури у жовтні цього року було попереджено 4 спроби зловмисників несанкціонованого втручання в конденсатопроводи.
По материалам пресс-службы ДК "Укргазвыдобування".

Читайте також

Читайте также