В Киеве проходит совещание с руководителями госпредприятиями Министерства обороны Украины

31.03.2006, 11:21

Обсуждению концепции развития государственных предприятий Министерства обороны Украины на 2006-2010 годы посвящено совещание при участии министра обороны Украины Анатолия Гриценко. (укр.)

30 березня у Києві розпочала роботу дводенна підсумкова нарада з керівниками державних (казенних) підприємств Міністерства оборони України. Метою цього заходу є підбиття підсумків фінансово-господарської діяльності держпідприємств військового відомства у 2005 році та обговорення концепції їхнього подальшого розвитку в ході реалізації Державної програми розвитку Збройних Сил України.

У заході беруть участь міністр оборони України Анатолій Гриценко, заступники керівника військового відомства, начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Кириченко, командувач Сил підтримки ЗС України генерал-лейтенант Анатолій Собора, директори департаментів і начальники управлінь Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, керівники державних підприємств та Концернів, які належать до сфери управління Міністерства оборони України, а також представники профільних міністерств Кабінету Міністрів України.

Виступаючи перед присутніми, міністр оборони України Анатолій Гриценко сконцентрував увагу на деяких аспектах фінансової та господарської роботи державних підприємств оборонного відомства.

Передбачається, що в ході наради керівництвом Міністерства оборони України будуть також проаналізовані результати роботи та загальні тенденції розвитку державних підприємств у минулому році. Учасники заходу розглянуть концепцію розвитку господарської діяльності українського військового відомства до 2010 року та визначать основні завдання державним підприємствам на цей період.

Не залишаться поза увагою учасників наради й проблеми та недоліки в сфері управлінської діяльності підприємств. Зокрема, розглядатимуться пропозиції Департаменту економічної та господарської діяльності Міністерства оборони України щодо шляхів підвищення ефективності спільної роботи, надаватимуться методичні рекомендації з найбільш актуальних питань господарської діяльності.

Також протягом двох днів, що триватиме підсумкова нарада, керівники підприємств матимуть змогу обмінятися досвідом роботи.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також