Изменений в вопросах приоритетов военной политики не будет

28.08.2006, 11:39

"Предварительные переговоры, которые состоялись между премьер-министром и министром обороны, показали, что изменений в вопросах приоритетов военной политики не будет", - министр обороны Украины Анатолий Гриценко. (укр.)

Таку думку 23 серпня висловив глава українського оборонного відомства Анатолій Гриценко під час спілкування з представниками засобів масової інформації під час урочистої церемонії присвоєння державних нагород та вручення чергових військових звань представникам Збройних Сил України, яка відбулася напередодні Дня Незалежності України у Києві, в Орденській залі Генерального штабу Збройних Сил України.

- Після призначення нового уряду питання розвитку Збройних Сил ще не розглядалися, але ті попередні розмови, які відбулися між прем'єр-міністром та міністром оборони показали, що ми будемо виконувати Державну програму розвитку Збройних Сил України на період 2006-2011 років, - підкреслив він.

Анатолій Гриценко також нагадав, що ця програма була затверджена рішенням Ради національної безпеки і оборони і введена в дію Указом Президента України.

- Якихось змін у питаннях пріоритетів воєнної політики не буде, вони вже визначені, - підсумував він.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также