Ощадбанк и Укрэксимбанк будут обслуживать "Фокстрот"

03.08.2006, 11:46

Ощадбанк и Укрэксимбанк признаны победителями конкурса по финансовому обслуживанию группы компаний "Фокстрот". (укр.)

Державні банки - Ощадбанк та Укрексімбанк відтепер будуть здійснювати фінансове обслуговування групи компаній "Фокстрот". Таке рішення прийнято керівництвом групи компаній за результатами тендеру, який проводився між вітчизняними банками. На тендер Ощадбанк та Укрексімбанк подавали спільну пропозицію.

Заступник голови правління Ощадбанку Сергій Подрєзов зазначив: "Перемога у цьому тендері означає, що Ощадбанк впевнено стверджується на фінансовому ринку України в якості універсального банку з повним комплексом обслуговування. Наші клієнти оцінили якість послуг, які ми можемо їм надавати, тому кількість клієнтів зростає. Важливо і те, що клієнтська мережа розширюється ринковим методами, тому перемога у тендері для нас - важлива подія".

Він також підтвердив, що Ощадбанк планує і надалі надавати послуги не лише державному сектору економіки, а і приватним підприємствам. При цьому, першочерговим завданням банку є надання якісних послуг з повним комплексом обслуговування.

Поєднання зусиль державних банків щодо обслуговування "великих" контрагентів стає практикою для Ощадбанку та Укрексімбанку. Це дозволяє консорціуму банків задовольнити найрізноманітніші потреби клієнтів, оскільки поєднує широку мережу установ на території України, спеціалізацію при наданні послуг та досвід спільного кредитування клієнтів.

Компанія "Фокстрот" заснована 1993 року. На сьогодні вона займає більше 25% українського ринку з оптового та роздрібного продажу аудіо-, відео-, та побутової техніки та електроніки у мережевому сегменті
По материалам пресс-службы Ощадбанка.

Читайте також