Новые депозитные продукты для всей семьи от Актив-банка

10.07.2007, 11:27

Пресс-служба Актив-банка сообщает о новых выгодных условиях по банковским депозитам. (укр.)

З початку 2005 року Банк розвиває орієнтовану на клієнта та його родину прогресивну депозитну програму "Фамільні цінності", згідно з якою клієнти Банку та члени їх родин можуть вибрати той вид обслуговування, який відповідає саме їх потребам та відрізняється від стандартного.

Також особливістю і перевагою "Актив-банку" є відсутність штрафних санкцій при достроковому знятті депозитних коштів - клієнт отримує відсотки по депозиту за ставкою згідно з тарифною сіткою за період фактичного (не менше одного місяця) знаходження коштів на депозитному рахунку.

На сьогоднішній день Актив-банк пропонує своїм клієнтам нові привабливі депозитні вклади в національній валюті зі ставкою в середньому до 17% річних, в іноземній валюті зі ставкою до 11% річних.

Депозитні програми банка максимально комфортні. Так, є можливість обрати вклади з правом поповнювання, без права поповнювання або депозитну лінію. Сплата відсотків щомісячно, в кінці строку, можлива капіталізація відсотків.

Депозитний вклад "Актив прибутковий" - сплата відсотків в кінці строку. По цьому виду вкладу для молодят, що одружились протягом останніх трьох місяців процентна ставка збільшується в національній валюті на 2%, в іноземній валюті на 1%, це - "Подарунок на весілля" по програмі "Фамільні цінності".

Депозитний вклад "Актив класичний" - сплата відсотків щомісячно, можливість сплати на користь третіх осіб. Згідно з програмою "Фамільні цінності" для студентів "Вклад студентам" процентна ставка по вкладу збільшується в національній та іноземній валюті на 2%.

Депозитний вклад "Активне накопичення" - сплата відсотків в кінці строку, можливість поповнення вкладу, на строки до 24 місяців - щомісячна капіталізація процентів.

Депозитний вклад "Актив дитячий" - сплата відсотків в кінці строку, можливість поповнення вкладу, щоквартальна капіталізація процентів. "Актив дитячий" - вклад, який дозволяє планомірно збирати необхідну суму для свої дітей без вилучення значних коштів з сімейного бюджету і це дає можливість батькам, усиновлювачам і опікунам накопичувати кошти на користь своїх дітей до досягнення ними чотирнадцятирічного віку. Відмінною рисою даного вкладу є квартальна капіталізація, яка дозволяє підвищити процент.

Депозитний вклад "Антиінфляційний" - сплата відсотків авансом.

Депозитний вклад "Активний (+/-)"- це депозитна лінія, по якій сплата відсотків здійснюється в кінці строку, є можливість поповнення і часткового зняття внеску. Мінімальний залишок 1000 у.о / 5000 грн. Перші три місяці процентна ставка збільшується на 1 % річних у валюті, на 2% - у гривні.

По програмі "Фамільні цінності" у разі наявності депозиту у одного з членів сім'ї, інші отримують додаткові проценти. По "Сімейним традиціям" процентна ставка збільшується в національній валюті на 1%, в іноземній валюті 0,5% на будь - який вклад відкритий строком до 24 місяців.

Для пенсіонерів і студентів процентні ставки на всі види внесків збільшуються в національній валюті на 1%, в іноземній валюті на 0,5%.

При оформленні внеску на суму від 50000 гривень, 10000 доларів США або Євро, процентні ставки на всі види внесків збільшуються в національній валюті на 1%, в іноземній валюті на 0,5%.

Актив-банк зареєстровано у серпні 2002р,банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, свідоцтво учасника Фонду N151 від 29.10.2002. З 26 лютого 2007 року сума вкладу, яка гарантується Фондом збільшена до 25 000 гривень.
По материалам пресс-релиза ООО "КБ "Актив-банк".

Читайте також

Читайте также