В национальный полуфинал соревнований по стратегическому менеджменту вышли 4 команды Укрэксимбанка

13.07.2007, 11:50

В Украине завершился первый тур соревнований по стратегическому менеджменту - Global Management Challenge 2007. (укр.)

Змагання дозволяє оцінити менеджерські здібності різних компаній - причому оцінити за загальноприйнятими світовими стандартами.

Оргкомітет змагання зі стратегічного менеджменту Global Management Challenge радий оголосити про завершення першого туру змагання. Нагадаємо, що в першому турі взяли участь 224 команди, з яких 6 команд від Укрексімбанку.

Підтвердженням високого рівня та професіоналізму спеціалістів Укрексімбанку є те, що що чотири команди Укрексімбанку: команди "Direct Selling Exim", "Укрексімбанк-Стратеги", "EXtrIM-team" та ?Укрексімбанк-Галичина? змогли продемонструвати гідні результати та вийти до наступного туру гри, де змагатимуться вже 64 найкращі команди, при цьому дві команди Укрексімбанку - "Direct Selling Exim" та "Укрексімбанк-Стратеги" - посіли відповідно перше і друге місця в загальному заліку команд, що взяли участь у першому турі.

Як погоджуються учасники, останній, п'ятий, ігровий квартал був досить несподіваним для віртуальних компаній, якими управляють команди. "У цьому кварталі, згідно з правилами гри, команди повинні виплатити податки за минулий ігровий рік, - розповідає Олександр Маковський з команди "EXtrIM-team", - і цей факт став серйозним випробуванням на міцність для найуспішніших команд. Адже чим більшим був прибуток віртуальної компанії протягом гри - то більшою є база оподаткування і то більшим податковий тягар, який несе команда саме в останньому, найвирішальнішому кварталі".

Голова Правління Укрексімбанку Віктор Капустін зазначив: "Перед нами стоїть нелегке завдання - перемагати у глобальному конкурентному світі. Впоратись з ним зможуть лише ті компанії, що мають великий інтелектуальний потенціал, глибокі та різнобічні знання. Впевнений, що ця гра може стати не лише цікавим випробуванням, але й ефективним інструментом у конкурентній боротьбі".

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. За версією авторитетного британського видання "The Banker" Укрексімбанк визнаний кращим банком 2005 року в Україні, а міжнародний журнал "Global Finance" у 2006 році визнав Укрексімбанк найкращим банком в Україні згідно з дослідженням "Найкращі банки ринків, що розвиваються, - Центральна та Східна Європа".
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также