В первом полугодии ОАО "КРЕДОБАНК" открыл три филиала и 30 отделений

13.07.2007, 11:38

В 2007 году ОАО "КРЕДОБАНК" активно продолжает развивать сеть продажи банковских продуктов. (укр.)

Так, у І півріччі цього року банк відкрив 3 філії - у Вінниці, Запоріжжі та Чернівцях, а також 30 відділень.

Нові відділення запрацювали у Києві, Львові, Дніпропетровську, Донецьку, Євпаторії, Миколаєві, Тернополі, Феодосії, Харкові, Херсоні, Черкасах, Буську Львівської області, Броварах Київської області, Маріуполі Донецької області, Скадовську Херсонської області, Хусті Закарпатської області.

За підсумками першого півріччя 2007 року мережа продажу ВАТ "КРЕДОБАНК" складається з 23 філій та 136 відділень й охоплює 18 адміністративних областей України з 24 існуючих та Автономну Республіку Крим. Банк присутній у 18 містах-обласних центрах, 56 інших містах та 3 селищах міського типу.

Найбільша кількість підрозділів ВАТ "КРЕДОБАНК" знаходиться у Львові - 26 підрозділів, Києві - 18, Луцьку - 8, Херсоні і Миколаєві - по 6 підрозділів.

З метою подальшого розвитку мережі продажу, що орієнтована, насамперед, на роздрібних клієнтів, до кінця 2007 року планується відкрити філію у Житомирі, а також ще понад 20 нових відділень у Київській, Львівській, Дніпропетровській, Волинській, Донецькій областях. Крім того, у I кварталі 2008 року мають запрацювати філії КРЕДОБАНКу у Чернігові, Кіровограді та Сумах.
По материалам пресс-центр ОАО "КРЕДОБАНК".

Читайте також

Читайте также