ОАО "КРЕДОБАНК" и Мальтийская Служба Помощи внедрили совместную платежную карточку

19.07.2007, 16:37

16 июля в ОАО "КРЕДОБАНК" стартовала Программа сотрудничества банка с благотворительной организацией - Мальтийской Службой Помощи по обслуживанию специальных банковских платежных карточек. (укр.)

Основна мета проекту - популяризація розрахунків платіжними картками у торгових закладах і, водночас, надання підтримки малозабезпеченим верствам населення, особливо дітям з вадами розвитку та дітям-сиротам.

Частиною реалізації проекту є емісія банком спеціальної платіжної картки Visa Electron з окремим дизайном, що містить логотипи ВАТ "КРЕДОБАНК" та Мальтійської Служби Допомоги. Вартість оформлення та річного обслуговування картки для клієнта залишається стандартною як для звичайної платіжної картки Visa Electron.

Під час прес-конференції, що відбулася 19 липня у Львові, виконавчий директор ВАТ "КРЕДОБАНК" Ігор Гавриляк зазначив: "Клієнт, що оформить картку і буде розрахуватись нею у торгових закладах, матиме змогу зробити власний внесок у благодійну справу без додаткових затрат часу і коштів".

"Подібна акція - фактично перша не лише в Україні, а й у Європі. Адже в цьому випадку банк співпрацює не з комерційною організацією, а з благодійною", - наголосив виконавчий директор КРЕДОБАНКу Іван Феськів. - "На спеціальній рахунок Мальтійської Служби Допомоги надходитиме 0,5% від суми оплачених клієнтами торгових операцій за допомогою благодійних платіжних карток".

Ініціатором впровадження проекту, який матиме постійний характер, став ВАТ "КРЕДОБАНК" як один із найдинамічніших банків України, розглядаючи доброчинність не тільки як стандарт у діяльності успішних фінансових установ, але й як вияв громадянської відповідальності всієї команди банку.
По материалам пресс-центр ОАО "КРЕДОБАНК".

Читайте також

Читайте также